Organitzat per: “Grup de Treball” de Nutrició en la Malaltia Renal Crònica
Coordinació: Dr. Juan Carlos González. Servei de Nefrologia, Hospital de Mollet i Hospital Universitari General de Catalunya
Data: Dimarts, 26 de setembre de 2023
Seu:
Hospital Universitari General de Catalunya
Pedro i Pons, 1
08195 Sant Cugat del Vallès
Tel. 902 53 33 33 - Fax 93589 26 18
Format:
Format híbrid
Accés Virtual:
La retransmissió del curs es farà a través de la plataforma Zoom. Una vegada omplert el formulari d’onscripció rebrà l’enllaç d’accés.
Adreçat:
La jornada està dirigida a: metges nefròlegs, infermeria de nefrologia, dietistes-nutricionistes, endocrins, i tots aquells interessats en la nutrició del pacient amb enfermentat renal crònica
Inscripcions:
Les inscripcions al curs són gratuïtes pels socis de la Societat Catalana de Nefrologia i s’han de fer a través de la pàgina web www.socane.cat, dins de l’apartat “Activitats Grups de Treball”. La inscripcions de dels no socis, serán asumides pel grup de treball.
Les inscripcions dels no socis, seran assumides pel grup de treball.
Comitè organitzador:
Dr. Juan Carlos González Oliva. Servei de Nefrologia, Hospital de Mollet i Hospital Universitari General de Catalunya
Dr. Jordi Calabia. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari Dr. Josep Trueta
Dra. Sonia Caparrós. Directora mèdica Diaverum
Sra. Adriana Cardò. Dietista-nutricionista Diaverum
Dra. Silvia Collado. Servei de Nefrologia, Hospital del Mar
Dra. Elisabeth Coll. Servei de Nefrologia, Fundació Puigvert
Sra. Aroa Espinosa. Dietista-nutricionista Diaverum
Sra. Marisol Fernández. Infermera de la consulta ERCA, Hospital del Mar
Dra. Rosa García. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari General de Catalunya
Dra. Julia Garro. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII
Dra. Loreley Betancourt. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari Parc Taulí
Sra. Ascen Lupiáñez. Dietista-nutricionista Diaverum
Dra. Marta Arias. Servei de Nefrologia, Hospital Clínic de Barcelona
Dra. María Quero. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari de Bellvitge
Sra. Barbara Romano. Dietista-nutricionista, Hospital Clínic de Barcelona
Dr. Felipe Sarro. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari Arnau de Vilanova Lleida
Dr. Jordi Soler. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol
Dr. Néstor Toapanta. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari Vall d’Hebron
Amb la col·laboració de:
16:00-16:20
Inauguració de la Jornada
DUI. Marta Quintela. Presidenta de la ACIN
Dra. Elisabeth Coll. Societat Catalana de Nefrologia
Dr. Joan Izquierdo. Director mèdic Hospital General de Catalunya
16:20-16:50
Medicina culinària: de la teoria a la pràctica
Sra. Bàrbara Romano. Dietista-Nutricionista. Hospital Clínic, Barcelona
Dra. Marta Arias. Hospital Clínic, Barcelona
16:50-17:20
Consells alimentaris per a festes i celebracions en pacients amb ERC
Sra. Adriana Cardó. Dietista-Nutricionista. Diaverum Catalunya
Sra. Aroa Espinosa. Dietista-Nutricionista. Diaverum Catalunya
Sra. Ascensión Lupiáñez. Dietista-Nutricionista. Diaverum Catalunya
17:20-17:40
Pausa café
17:40-18:40
L'embolic de fer la compra
Dra. Ma Àngels Romero Rodríguez. Catedràtica de Tecnologia de els Aliments. Facultat de Ciències. Universitat de Santiago de Compostel·la
18:40-19:00
Preguntes
19:00
Clausura de la jornada