Organitzat per: “Grup de Treball” de Nutrició en la Malaltia Renal Crònica
Coordinació: Dr. Juan Carlos González. Servei de Nefrologia, Hospital de Mollet i Hospital Universitari General de Catalunya
Data: Dimarts, 27 de setembre de 2022
Accés Virtual:
La retransmissió del curs es farà a través de la plataforma Zoom. Una vegada omplert el formulari d’onscripció rebrà l’enllaç d’accés.
Adreçat:
La Jornada està adreçada a: La jornada està dirigida a: metges nefròlegs, infermeria de nefrologia, nutricionistes, dietistes, endocrins, i tots aquells interessats en la nutrició del pacient amb enfermentat renal crònica
Inscripcions:
Les inscripcions al curs són gratuïtes pels socis de la Societat Catalana de Nefrologia i s’han de fer a través de la pàgina web www.socane.cat, dins de l’apartat “Activitats Grups de Treball”. La inscripcions de dels no socis, serán asumides pel grup de treball.
Les inscripcions dels no socis, seran assumides pel grup de treball.
Comitè organitzador:
Dr. Juan Carlos González. Servei de Nefrologia, Hospital de Mollet i Hospital Universitari General de Catalunya
Dr. Jordi Calabia. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta
Dra. Loreley Betancourt. Servei de Nefrologia, Corporació Sanitària Parc Taulí
DUI. Marisol Fernández. Hospital del Mar
Sra. Bárbara Romano. Dietista-Nutricionista Hospital Clínic de Barcelona
Dr. Jordi Carreras. Nefrólogo, Centre Diaverum Baix Llobregat.
Dra. Sílvia Collado. Servei de Nefrologia, Hospital del Mar, Barcelona
Dra. Marta Arias. Servei de Nefrologia, Hospital Clínic de Barcelona
Dra. Elisabeth Coll. Servei de Nefrologia, Fundació Puigvert
Dra. Verónica Duarte. Servei de Nefrologia, Consorci Sanitari de Terrassa
Dr. Jordi Soler. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol
Dra. Julia Garro. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona
Dra. Rosa García. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari General de Catalunya
Amb la col·laboració de:
17:00-17:05
Inauguració de la Jornada
17:05-17:25
Viatjant amb l’alimentació
Sra. Almudena Pérez-Torres Dietista-Nutricionista. Hospital Universitario La Paz y Hospital Universitario Santa Cristina de Madrid
17:25-17:45
Suplementació nutricional: com escollir entre les mil i una fórmules
Sra. Bárbara Romano Dietista-Nutricionista. Hospital Clínic de Barcelona
17:45-17:55
Preguntes als ponents
17:55-18:15
Obesitat i estat d’ànim ¿Hi ha alguna sortida?
Sra. Ana López-Lazcano Psicòloga. Hospital Clínic de Barcelona
18:15-18:35
Resultats inicials de l’estudi Nutrendial-NPID
Dr. Juan Carlos González. Nefròleg. Hospital de Mollet
Dr. Jordi Calabia. Nefròleg. Hospital Doctor Josep Trueta de Girona
18:35-18:55
Preguntes als ponents
18:55-19:00
Conclusions