La Trobada

Inici > Informació SCN > Grups de Treball > La Trobada

Benvolguts residents, tutors i caps de servei de Nefrologia

Em dirigeixo a vosaltres en nom de la Junta de la Societat Catalana de Nefrologia per presentar-vos la III Trobada Anual de Residents de Nefrologia.

És un repte organitzar una jornada que sigui d’interès per tots els residents de Nefrologia de Catalunya, independentment del seu any de residència i esperem aconseguir-ho amb el programa que us presentem, que comptarà amb la presència de tutors dels diferents hospitals i amb xerrades d’interès i on, com no podria ser d’altra manera, els residents tindran un paper protagonista tant amb la presentació de casos clínics com en la tarda de tallers de simulació clínica.

En la carta adjunta us facilitem les normes d’enviament de casos clínics i l’enllaç per realitzar la sol·licitud d’inscripció a la jornada (gratuïta per tots els residents socis de la Societat Catalana de Nefrologia).

Aprofitem aquesta carta per agrair als Caps de Servei i als Serveis de Nefrologia l’esforç de permetre que tots els seus residents puguin participar en aquesta jornada, que esperem que visquin amb la mateixa il·lusió amb que nosaltres la preparem.

Atentament,

Laia Sans Atxer
Presidenta de la Societat Catalana de Nefrologia

Trobada Anual de Residents

2024

Trobada Anual de Residents 2022

Anteriors

Trobada Anual de Residents 2022
Trobada Anual de Residents 2022

CONSENTIMENT INFORMAT

Cerrar

Utilitzem cookies própies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "política de Cookies".