La Trobada

Inici > Informació SCN > Grups de Treball > La Trobada

Benvolguts Residents de Nefrologia,

Em dirigeixo a vosaltres en nom de la Junta de la Societat Catalana de Nefrologia per presentar-vos una de les noves activitats que proposem des de la Societat de cara a aquest 2022. Potser l’activitat en si no és nova, però si que ho és en el format que la proposem. Es tracta de la Trobada Anual de Residents. Com bé sabeu, des de fa anys, la tarda prèvia a l’inici de la Reunió Anual, es celebrava la Trobada de Residents. Era un espai destinat a la presentació i discussió de casos clínics per part dels residents de Nefrologia dels diferents serveis. L’any 2019 es va modificar el format, organitzant una sessió residents - tutors enmig de la Reunió Anual de la nostra societat.

L'any 2020, l’arribada de la pandèmia per SARS-CoV2 va fer que les nostres vides i totes les nostres activitats es veiessin afectades. Un fet molt rellevant lligat de l’absència d’interacció social a tots els nivells, i que vosaltres ens heu fet notar, és que els residents de nefrologia dels diferents hospitals de Catalunya, ni tant sol us coneixeu entre vosaltres. De fet, ja són dues les generacions de residents que han acabat el seu període formatiu sense pràcticament haver interactuat entre ells ni amb nefròlegs d’altres hospitals. Tots sabem de la importància de teixir relacions entre els professionals dels diferents hospitals i la rellevància que això té pel desenvolupament de la nostra activitat laboral futura.

És per això que us convidem a participar a tots, des dels R1 fins els R4, a “La Trobada”, prevista pel proper divendres 29 d’abril de 2022. La seu de “La Trobada” serà l’Hospital del Mar. Estem acabant d’ultimar els detalls del programa científic, que enfocarem des d’una vessant emminentment pràctica i que demanarà de la vostra participació activa mitjançant l’enviament d’un cas clínic per hospital tal i com indiquem a la carta adjunta.

Esperem doncs trobar-nos ben aviat en aquesta activitat que esperem que sigui del vostre interès i que visqueu amb la mateixa il·lusió que nosaltres.

Atentament,

Laia Sans Atxer
Presidenta de la Societat Catalana de Nefrologia

Trobada Anual de Residents

2022

Trobada Anual de Residents 2022

CONSENTIMENT INFORMAT

Cerrar

Utilitzem cookies própies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "política de Cookies".