Organitzat per: “Grup de Treball” de Nutrició en la Malaltia Renal Crònica
Coordinació: Dr. Juan Carlos González. Servei de Nefrologia, Hospital de Mollet i Hospital Universitari General de Catalunya
Data: Dimecres, 25 de setembre de 2024
Seu:
Hospital Universitari General de Catalunya
Pedro i Pons, 1
08195 Sant Cugat del Vallès
Tel. 902 53 33 33 - Fax 93589 26 18
Format:
Format híbrid
Accés Virtual:
La retransmissió del curs es farà a través de la plataforma Zoom. Una vegada omplert el formulari d’onscripció rebrà l’enllaç d’accés.
Adreçat:
La jornada està dirigida a: metges nefròlegs, infermeria de nefrologia, dietistes-nutricionistes, endocrins, i tots aquells interessats en la nutrició del pacient amb enfermentat renal crònica
Inscripcions:
Les inscripcions al curs són gratuïtes pels socis de la Societat Catalana de Nefrologia i s’han de fer a través de la pàgina web www.socane.cat, dins de l’apartat “Activitats Grups de Treball”. La inscripcions de dels no socis, serán asumides pel grup de treball.
Les inscripcions dels no socis, seran assumides pel grup de treball.
Comitè organitzador:
Dr. Juan Carlos González Oliva. Servei de Nefrologia, Hospital de Mollet i Hospital Universitari General de Catalunya
Dr. Jordi Calabia. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari Dr. Josep Trueta
Dra. Sonia Caparrós. Hospital universitari general de cataluña
Sra. Adriana Cardò. Dietista-nutricionista Diaverum
Dra. Silvia Collado. Servei de Nefrologia, Hospital del Mar
Dra. Elisabeth Coll. Servei de Nefrologia, Fundació Puigvert
Sra. Aroa Espinosa. Dietista-nutricionista Diaverum
Sra. Marisol Fernández. Enfermera de la consulta ERCA, Hospital del Mar
Dra. Rosa García Camin. Servei de Nefrologia, Hospital de Palamòs
Dra. Julia Garro. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII
Dra. Loreley Betancourt. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari Parc Taulí
Sra. Ascen Lupiáñez. Dietista-nutricionista Diaverum
Dra. Marta Arias. Servei de Nefrologia, Hospital Clínic de Barcelona
Dra. María Quero. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari de Bellvitge
Sra. Barbara Romano. Dietista-nutricionista Hospital Clínic de Barcelona
Dr. Felipe Sarro. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari Arnau de Vilanova Lleida
Dr. Jordi Soler. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol
Dr. Néstor Toapanta. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari Vall d’Hebron
L'Activitat de formació continuada "VII Jornada de Nutrició en el pacient renal ", un cop avaluada, ha estat ACREDITADA pel Consell Català de la Formació Continuada de les
Professions Sanitàries (CCFCPS) amb
0,3 crèdits
Expedient núm: 09/037807-MD
Amb la col·laboració de:
16:00-16:10
Inauguració de la Jornada
Dr. Jordi Calabia. Servei de Nefrologia, Hospital Universitari Dr. Josep Trueta
Dr. Silvia Collado. Servei de Nefrologia, Hospital del Mar
16:10-16:30
Projecte Rutichef de cuina terapèutica
Moderador: Dr. Jordi Soler
Sr. Guillem Socias. Dietista-Nutricionista. Hospital Universtari Germans Trias i Pujol
16:30-16:50
Introducció a una eina de cribratge nutricional per a pacients hospitalitzats amb ERC: iNUT Renal
Moderadora: Dra. Loreley Betancourt
Sra. Bárbara Romano. Dietista-Nutricionista. Hospital Clínic de Barcelona
Dra. Marta Arias. Hospital Clínic de Barcelona
16:50-17:00
Estudi NPID a Catalunya
Dr. Juan Carlos González Oliva. Hospital de Mollet i Hospital Universitari General de Catalunya
17:00-17:20
Pausa café
17:20-18:00
Valoració morfofuncional en la malaltia renal crònica - tallers de valoració morfofuncional
Moderador: Dr. Juan Carlos González
DUE. Isabel María Vegas Aguilar. Hospital universitario Virgen de la Victoria, Málaga
Dr. José Manuel García‐Almeida. Hospital universitario Virgen de la Victoria, Málaga
18:00-18:50
Taller pràctic ecografia muscular
DUE. Isabel María Vegas Aguilar. Hospital universitario Virgen de la Victoria, Málaga
Dr. José Manuel García‐Almeida. Hospital universitario Virgen de la Victoria, Málaga
18:50-19:00
Conclusions