Espai INFOSHUa

Inici > Espai INFOSHUa
Espai INFOSHUAINFOSHUa: CONTINGUTS

El passat mes de novembre Alexion i la SOCANE van signar un acord de colaboració que incloïa 3 projectes: el curs del Glomcat, la reunió de la societat 2018 a Lleida i l'espai infoshua.

L'espai infoshua és un link a la web de la societat que inclou informació sobre la SHUa a diferents àmbits: administratiu, científic, regulatori i amb un link que permet sol-licitar información sobre el tema a Alexion.

A continuació detallaré els contigunts que dintre del marc de col-laboració i patrocini entre Alexion i la SOCANE poden aparèixer al espai Infoshua i que sotmetem a la vostre aprovació.

Previament a aquesta descripció, cal fer una aclaració. Malhauradament, cal separar la informació que podem possar a l'abast de socis i no socis, degut a temes regulatoris, A la Informació completa s'hauria d'arribar possant un accès amb número de soci i una paraula clau (pot ser la mateixa que el soci tingui per l'àrea exclusiva de socis). Aquesta operació permet donar molta més informació al soci, però tot i això els no socis podrien tenir disponible certa informació.

La intenció és actualitzar-ho amb periodicitat semestral. Els continguts sempre seran sotmesos a l’ aprovació de la societat.

La informació que es penjarà será informació pública. Es penjaran els documents, no n'hi haurà cap link a webs externes, tret del link al cicle de conferències www.complement-talks.es
La informació adicional es pot sol-licitar a medinfo.emea@alexion.com
Contrasenya del vídeo: infoshua

INFORMACIÓ REGULATÒRIA

INFORMACIÓ CIENTÍFICA

LLISTAT DE PUBLICACIONS

CONSENTIMENT INFORMAT

Cerrar

Utilitzem cookies própies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "política de Cookies".