Benvinguda del president

Inici > Informació SCN > Benvinguda del president

Josep Maria Cruzado

“Som nosaltres qui hem de liderar els esforços i el coneixement
per millorar la salut renal de la població”

Vull donar-vos la benvinguda a la pàgina web de la Societat Catalana de Nefrologia i animar-vos a participar activament en les activitats i projectes de la nostra Societat; també engrescar-vos a utilitzar cada vegada més aquesta “finestra” que representa la web, que pretenem que sigui la cartellera d’activitats de la Societat i que, a més de dotar-la de continguts d’utilitat, pugui ser alhora una eina de comunicació i debat dels socis.

La Societat Catalana de Nefrologia vol ser l'espai comú en què els professionals que ens dediquem a la prevenció, el diagnòstic, el tractament, la docència i la recerca de les malalties renals compartim les nostres inquietuds i experiències, fent un èmfasi especial en la formació continuada, el treball en xarxa i la orientació al pacient. Tot això sense oblidar l’atenció a les condicions laborals dels professionals, el desig de ser el referent científic i social dels assumptes relacionats amb la patologia renal a Catalunya i un interlocutor rellevant amb la nostra administració. Un dels reptes dels propers any serà augmentar la col·laboració amb els pacients i les seves associacions de cara a millorar l'atenció nefrològica.

Aquesta tasca il·lusionant solament es pot dur a terme des de l’enteniment i el treball, practicats amb ètica, transparència, independència i voluntat de servei. Podem ser una societat científica de dimensions reduïdes quant a membres, però amb una gran responsabilitat, ja que la malaltia renal té una elevada prevalença a la nostra societat i som nosaltres qui hem de liderar els esforços i el coneixement per millorar la salut renal de la població.

Si treballem amb coordinació, companyonia, rigor científic i afany de superació segur que farem una bona feina.

Una salutació ben cordial,
Josep M Cruzado i Garrit
President de la Societat Catalana de Nefrologia

CONSENTIMENT INFORMAT

Cerrar

Utilitzem cookies própies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "política de Cookies".