CONSENTIMENT INFORMAT

Cerrar

Utilitzem cookies própies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "política de Cookies".

Borsa de treball

Benvingut a la borsa de treball de SOCANE. Si és professional, aquesta secció li permetrà trobar noves oportunitats de treball. Si, per contra, pertany a un centre que desitja incorporar nous professionals, en aquesta secció podrà trobar-los, tant inserint les ofertes de treball del centre com consultant les demandes d'ocupació de diferents professionals.


Professionals

Per incloure les seves dades a la nostra borsa de treball, premi sobre "Alta demanda". Per consultar les ofertes d'ocupació de la nostra borsa de treball, premi sobre "Ofertes de treball". Per eliminar una demanda que hagués posat i que ja no desitgi que surti, cliqui "Baixa oferta / demanda".


Centres

Per incloure una oferta de treball en aquest servei, feu clic sobre "Alta oferta". Per consultar les demandes d'ocupació de professionals de la nostra borsa de treball, premi sobre "Demandes d'ocupació". Per donar de baixa una oferta de treball inserida pel seu centre, per ja estar cobert el lloc o per qualsevol altre motiu, premi sobre "Baixa oferta / demanda".

Per a qualsevol consulta, dubte o suggeriment sobre la borsa de treball, poseu-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a nefrologia@actoserveis.com.

*La Societat Catalana de Nefrologia actua com a mera transmissora d’aquesta oferta, i queda desvinculada de qualsevol responsabilitat sobre les condicions anunciades.